Disclaimer

Disclaimer V-Mediation

V-Mediation is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. We dragen er zorg voor dat de informatie op deze website actueel en correct is. Gebruik van de website geschiedt op eigen risico. Ondanks constante zorg en aandacht voor deze website, kan het gebeuren dat informatie op enig moment, door nieuwe ontwikkelingen of gewijzigde inzichten, moet worden herzien of aangevuld. Heeft u suggesties of verbeteringen? Laat het ons dan weten via info@v-mediation.nl

Auteursrecht

Alle informatie die via de website van V-Mediation toegankelijk is kan onder het auteursrecht vallen. Voor het kopiëren of verspreiden van deze informatie heeft u voorafgaande schriftelijke toestemming nodig. 

Hyperlinks

Deze website kan hyperlinks naar andere websites bevatten. De werking hiervan controleren we bij plaatsing. V-Mediation kan geen verantwoordelijkheid nemen voor de inhoud en privacyaspecten van deze websites. Een hyperlink naar een website van V-Mediation mag alleen geplaatst worden na schriftelijke goedkeuring van V-Mediation.