/* */

Meer Diensten

Eerder gemaakte afspraken zijn ondertussen achterhaald of misschien niet meer haalbaar? Je twijfelt of dingen nog wel kloppen? 

Op zoek naar een second opinion over een lopend mediationtraject of nog te tekenen vaststellingsovereenkomst? 

Voorlichting over of ondersteuning bij een nog te starten mediationtraject? 

Slechts een aantal voorbeelden waar ik je bij kan helpen.

Ik help jullie met:

Het maken van een alimentatieberekening zonder verdere mediation voor partneralimentatie en/of kinderalimentatie. Dit kan ook een herberekening zijn van een eerder vastgestelde alimentatie wanneer de omstandigheden ten opzichte van toen zijn veranderd. 

Na een tijd kan er een hoop veranderen. Het kan dan gebeuren dat jullie vaststellingsovereenkomst, (echt)scheidingsconvenant), ouderschapsplan of omgangsregeling niet meer goed voelt of niet meer werkbaar is. Twijfelen jullie of kom je er samen niet helemaal uit? Ik help jullie bij het controleren en aanpassen van een bestaande regeling of het opstellen van een nieuwe.

Het kan gebeuren dat de andere partij niet aan een mediationtraject wil beginnen. Of misschien dat je liever alleen met de mediator een gesprek voert. Hiervoor biedt ik “partijbegeleiding” aan. Zo ben je beter voorbereid om de communicatie met de ander open en opbouwend aan te gaan. Voor deze begeleiding hanteer ik een apart tarief.

Wanneer je voor een belangrijke beslissing staat laat je je zo goed mogelijk voorlichten. Weet je niet of mediation bij jullie een oplossing kan bieden? Twijfelen jullie over trouwen of een wel of niet geregistreerd partnerschap? Gaan jullie als samenwonenden een huis kopen? Vragen over hoe zaken als nalatenschap of alimentatie in een samengesteld gezin geregeld zijn? Ik help jullie je een weloverwogen en doordachte beslissing te kunnen maken.

Voor akelijke mediation verwijs ik u graag door naar www.